Kristýna Pončáková

Kristýna Pončáková

Jeden svět v Truhle 2015 byl před několika dny úspěšně zakončen a já si zde dovolím sepsat jakési "ohlédnutí" za celým festivalem. 

Jeden svět v Truhle se blíží a my pro vás máme další stručné informace.

Zdravím všechny studenty!

Jménem sexty A a sexty B bychom vás chtěli pozvat na blížící se festival Jeden svět v Truhle, který se uskuteční v týdnu po jarním prázdninách, a to konkrétně ve středu 4. března a ve čtvrtek 5. března 2015.

Dne 17. 12. 2014 se v divadle Říše loutek již podruhé konalo předávání cen autorům oceněných ročníkových prací za školní rok 2013/2014.

Zdravím budoucí studenty a žáky. Jak jste se mnozí již možná dočetli, pro následující školní rok jsme pro vás my, studenti sexty B připravili projekt Primatruhla. V předchozích příspěvcích jste se mohli a stále můžete dočíst, oč vlastně půjde. Já vám nyní přináším celkové shrnutí všech informací o tomto projektu.

Dne 26. 6. se konalo vyhlášení výsledků soutěží a olympiád. Všechny třídy se v tělocvičně sešly zhruba okolo půl deváté. Nejprve se slova ujal pan učitel  Ševic se svým sdělením o nevrácených učebnicích, které bylo rovněž doplněno jakousi teorií o tom, jak souvisí věk studenta s vracením učebnic. Poté následovala hudební vložka, o kterou se postarali studenti kvinty A a studentky ze sekundy. Následoval úvod paní ředitelky a samotné vyhlášení.

Ve středu se naše redakce spolu s panem učitelem Mudrou a několika ostatními studenty vydala do budovy vydavatelství MAFRA, kde mimo jiné sídlí i redakce Mladé fronty DNES. 

Milí primáni, 

jistě jste již slyšeli o připravovaném projektu Primatruhla, který odstartuje s novým školním rokem 2014/2015. V rámci projektu bude speciálně pro vás, studenty prim, spuštěn účet na webu Ask.fm, s jehož funkcí v celém projektu vás nyní seznámím.

Strana 1 z 2

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top