TruhlaBlog - Filtrované položky podle data: srpen 2014

Když člověk nedostane rozvrh dvanáct hodin před začátkem školy, začne přemýšlet nad tím, jaká negativa to má. Ale co ta pozitivní stránka věci?

Zveřejněno v Deník truhláře
sobota, 30 srpen 2014 16:26

Truhlafest – 20 let spolu

Někdo si řekne, že školou pořádaný -fest nemůže být nic zajímavého. Ale bude, to hlavně protože se sejdou všichni učitelé, absolventi, ale i současní žáci. Ano, je to tak. Právě na akci pro absolventy budou i všichni současní studenti vítáni! Budeme si tak moci užít přátelské atmosféry a zjistit, kdo nenáviděné školní prostory obýval před námi, kdo to kam dotáhl nebo to, kdo v jaké kapele hraje, protože právě kapely složené převážně z absolventů nás budou celým večerem provázet. Kromě toho uvidíme i maturitní videa většiny ročníků. A kdo máte ještě nějaké doma, neváhejte a hned ho pošlete paní ředitelce. Uzavírka je už 10.9.

Zveřejněno v Projekty
úterý, 26 srpen 2014 17:52

S hlavou za oblaky

V rámci letního odpočinku mezi brigádama jsem napsal takovou odlehčenější povídku o mimozemšťanech, lásce a nebezpečí, které na vás číhá, když vyměňujete gumy na dálnici. Přeji příjemné počtení! Příští měsíc se můžete těšit na povídku jménem Impeachment.

Zveřejněno v Povídky

Zdravím budoucí studenty a žáky. Jak jste se mnozí již možná dočetli, pro následující školní rok jsme pro vás my, studenti sexty B připravili projekt Primatruhla. V předchozích příspěvcích jste se mohli a stále můžete dočíst, oč vlastně půjde. Já vám nyní přináším celkové shrnutí všech informací o tomto projektu.

Zveřejněno v Primatruhla
pátek, 15 srpen 2014 18:47

Hra

Systém hry je vlastně úplně jednoduchý. Každá desetičlenná skupinka bude mít seznam úkolů, který budou muset během prvních školních dnů, konkrétně do středy 10.9.2014, splnit.

Zveřejněno v Primatruhla
pátek, 15 srpen 2014 17:45

Mapy

Speciálně pro projekt Primatruhla připravila Karolína Koutenská a Karolína Puldová tyto mapy. Jsou nakresleny tak, aby vám, novým studentům, co nejvíce usnadnily orientaci ve škole. Nebojte se je stahovat! A pokud byste potřebovali tištěnou verzi, vždy budou k dispozici na informačním kiosku, stejně jako všechny další informace.

Zveřejněno v Primatruhla

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top