TruhlaBlog - Filtrované položky podle data: červenec 2014
pátek, 25 červenec 2014 19:03

Sarah Kay: If I should have a daughter...

Je sobota odpoledne, tak bychom si mohli dát nějaké lehčí téma.

Mladá Sarah Kay v tomto talku z roku 2011 ukazuje, jak se z naivní holky stala zakladatelka klubu V.O.I.C.E. Svůj dokonalý projev obohacuje dvěma básničkami.

Zveřejněno v Literatura
úterý, 22 červenec 2014 02:23

Jak bude chutnat příští školní rok

Jestli hořce nebo sladce, to vám asi neprozradím. Možná se o to pokusí Honza ve foodblogu, který bude určitě pokračovat. Budou pokračovat i všechny současné kategorie, ale přibydou i nové.

Zveřejněno v Od správců
pondělí, 21 červenec 2014 00:00

Hans Rosling: The best stats you've ever seen

Hans Rosling a jeho statistiky, to je nerozlučná dvojice. Na blogu už najdeme odkaz na TED talk s názvem Náboženství a nemluvňata. Jejich společný autor, Hans Rosling, představuje neuvěřitelné statistiky, které si většina z nás ani neuvědomuje. Popisovat je zde vlastními slovy by asi bylo zbytečné, lepší je kouknout na tento kvalitní dvacetiminutový TED talk.

Zveřejněno v Vzdělání

Dne 26. 6. se konalo vyhlášení výsledků soutěží a olympiád. Všechny třídy se v tělocvičně sešly zhruba okolo půl deváté. Nejprve se slova ujal pan učitel  Ševic se svým sdělením o nevrácených učebnicích, které bylo rovněž doplněno jakousi teorií o tom, jak souvisí věk studenta s vracením učebnic. Poté následovala hudební vložka, o kterou se postarali studenti kvinty A a studentky ze sekundy. Následoval úvod paní ředitelky a samotné vyhlášení.

Zveřejněno v Projekty

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top