TruhlaBlog - Filtrované položky podle data: listopad 2014
středa, 26 listopad 2014 16:20

Fotky z návštěvy Bohnic

Během letošního školního roku se několik tříd našeho gymnázia vypravilo do Psychiatrické nemocnice Bohnice.

Zveřejněno v Projekty
úterý, 25 listopad 2014 22:43

Poslední z rodu Haussmanů

Další kulturní recenze z Klubu mladého diváka!

Zveřejněno v Kulturní zážitky
pondělí, 24 listopad 2014 19:15

Fotky ze Scholy Pragensis

Od 20. do 22. listopadu se konala výstava Schola Pragensis. Na výstavě se prezentovaly převážně střední školy, ale nechyběla ani čtyřletá gymnázia. Ale své místo zde měla i naše škole. Expozici vytvářeli během EVV žáci sexty B. Za vzornou reprezentaci jim patří velké uznání a my přinášíme alespoň fotky paní učitelky Dumbrovské a Jana Kropáče.

Zveřejněno v Projekty
sobota, 22 listopad 2014 16:51

Ohlušující pach bílé

Po poněkud delší odmlce se vracím s dalším článkem o divadle, které jsem navštívila. Mé pocity z něj jsou rozporuplné a zmatené, přičemž mám obavy, že i tato recenze bude taková, tak začnu informacemi, které jsou nejméně zpochybnitelné.

V úterý 18. 11. jsem se dostavila na Novou scénu Národního divadla, kde v 19 hodin začínalo představení s názvem Ohlušující pach bílé. Děj se týkal Vincenta van Gogha, tedy konkrétně období z jeho života, které strávil v psychiatrické léčebně, nebo jak se v té době říkalo - v blázinci.

Zveřejněno v Kulturní zážitky
čtvrtek, 20 listopad 2014 20:11

Schola Pragensis by Truhla

Nemáte co dělat o víkendu? Ano, já vím, vždycky něco najde, ale mimo jiné můžete vyrazit do Kongresového centra se podívat na prezentaci naší školy na Schole Pragensis. Připravovali ji žáci sexty B v hodinách výtvarky pod vedení paní učitelky Dumbrovské.

Zveřejněno v Projekty
čtvrtek, 20 listopad 2014 19:16

Ohlédnutí

Tož jsem se rozhodl napsat krátkou úvahu na dvě témata, která se za uplynulý týden nastřádala. Jelikož poslední dobou nestíhám mé obvyklé jídelní články, snažím se to alespoň vynahradit tímhle.

Zveřejněno v Vaše úvahy
čtvrtek, 20 listopad 2014 14:48

Ukažme, že jako škola máme být na co hrdí

Zítra je poslední den, kdy je možné objednávat mikiny, protože akce byla prodloužena. Je to ale i poslední den, kdy je možné mikiny platit (450 Kč). Ukažme, že máme být na co hrdí a předejme jako jedna z mála škol kompletní seznam objednávek a plateb.

Zveřejněno v Projekty
úterý, 18 listopad 2014 17:18

Na dlouhou dobu poslední šance!

Všichni si něco koupili a já ne, pak jen tiše závidím. Každý to známe. Nechceš se, doufám, do takové situace dostat i ty. Mikiny můžeš objednávat a platit už jen do zítřejší půlnoci.

Zveřejněno v Projekty
sobota, 15 listopad 2014 10:53

Steve Aoki - Neon Future I.

Je listopad. Stromy nám už opadaly. Ze skříní byla většina z nás donucena vytáhnout kabáty, šály a někteří už i čepice a rukavice. A když už je ten listopad, proč si tedy nezrecenzovat nejnovější hudební počin Stevea Aokiho, album které vyšlo na konci září.

Zveřejněno v Recenze
úterý, 11 listopad 2014 14:41

Kripl

Moje nejnovější dílko je tady!

Zveřejněno v Povídky
Strana 1 z 2

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top