Deník truhláře

Deník truhláře (6)

Noví členové redakce, kteří si přejí zůstat v anonymitě, přišli s nápadem, že budou občasně na blog psát jeden zápis z deníku. Můžeme se tedy těšit na vtipné posty z každodenního života ve škole.

Blíží se konec jarních prázdnin a já koukám na web školy, jaké nás čekají příjemné suply.

Zábava musí být, a proto jsem vyrazil na Truhlafest, abych zjistil, jestli se tohoto pravidla držíme i na školních akcích. 

Hnán touhou napravit všemožné křivdy, které jsem svým spisovatelským neumem učinil a také referendem o nezávislosti Skotska, které vrcholí právě v těchto hodinách, rozhodl jsem se napsat krátkou glosu o tom, v čem je odtržení Skotska nebezpečné pro naši školu. 

Možnost nechat se "beztrestně" vyzkoušet první hodinu dějepisu je lákavá. Aspoň koncem školního roku. I pro mě byla. Už je to tady a já nevím ani název kapitoly.

Před začátkem prázdnin jsem se těšil, jak budu na všechno mít čas a třeba si i uklidím ve školních věcech. Dneska budu rád, když v tašce nebude žádná živá svačina a když stihnu roztřídit učebnice a vybrat ty, co prodám.

Když člověk nedostane rozvrh dvanáct hodin před začátkem školy, začne přemýšlet nad tím, jaká negativa to má. Ale co ta pozitivní stránka věci?

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top