Od vás

Podřazené kategorie

TED Talks
TED Talks

Narazili jste na zajímavou TED konferenci? Podělte se a napište krátký popis videa, odkaz a ilustrační obrázek také není k zahození

 

Zobrazit položky...
FoodBlog
FoodBlog

Na základě návrhu jednoho nejmenovaného učitele jsem se rozhodl alespoň krátkým sloupkem zhodnotit, ani ne tak kvalitu, jako spíš chuť a oblíbenost jídel v naší školní jídelně. Jakkoliv buřičské moje, spíše subjektivní, hodnocení bude, nemám v úmyslu započít jakousi školně-jídelnovou revoluci, nýbrž pobavit tu hrstku lidí, co si tohle přečtou, aby na naši, občas poněkud groteskní jídelnu nezanevřeli.

Zobrazit položky...
Povídky
Povídky

Zde najdete místo pro vaše povídky, které byste chtěli publikovat

Zobrazit položky...
Módní policie
Módní policie

V této kategorii najdete ty nejnovější poznatky našeho módního policajta. Ve škole nenápadně okoukne oděv spoluškoláka a vy už se můžete těšit na jeho psané výstupy.

Zobrazit položky...
Kulturní zážitky
Kulturní zážitky

Do této kategorie bude Karolína Koutenská občasně přidávat své komentáře k divadelním hrám a jiným kulturním akcím. Nemusíte se ale bát o svém kulturním zážitku napsat ani vy.

Zobrazit položky...
Deník truhláře
Deník truhláře

Noví členové redakce, kteří si přejí zůstat v anonymitě, přišli s nápadem, že budou občasně na blog psát jeden zápis z deníku. Můžeme se tedy těšit na vtipné posty z každodenního života ve škole.

Zobrazit položky...
Nedělní maturitní videa
Nedělní maturitní videa

Na Truhlafestu jsme slíbili, že dáme dohromady co nejvíce maturitních videí. Máte nějaké nezveřejněné u sebe? Neváhejte napsat na truhlablog@gmail.com!

Zobrazit položky...

Pět důvodů, proč můžeme být rádi za Jidáše

Každý, kdo se alespoň trochu zajímá o maturity, ví, že…

Kytice - maturanti 2008 (A)

Přinášíme poslední maturitní video, které zaznamenává herecké působení pana učitele…

Truhla Game - maturanti 2009 (B)

Nejslavnější maturitní video?
Strana 1 z 36

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top