Chceme dotisk mikin?

Prošvihli jste minulé kolo objednávání a chcete nosit mikinu stejně jako vaši spolužáci? Na škole jsme už rozdali téměř 200 mikin a stále se najdou ti, co by chtěli další.

Pokud i vy byste chtěli jednu doobjednat, napište pod článek komentář nebo napište na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , že máte zájem. Pokud vás bude do 30.1. alespoň 30, spustíme objednávání. Dohodněte se ve třídě, s učiteli, spolužáky, ať to můžeme odstartovat! To jak pro ZŠ, tak pro gympl.

Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)

2 komentáře

  • Adam S.

    napsal(a) Adam S.

    čtvrtek, 29 leden 2015 13:21

    Dobrý den. V případě objednávání mikin je třeba velikost zadat předem.
    V současné chvíli ale jistě není problém někoho poprosit o zapůjčení a vyzkoušení. Nebo při objednávce pomůžou zveřejněné rozměry v centimetrech.

    Pěkný den

  • Jana B.

    napsal(a) Jana B.

    středa, 28 leden 2015 11:37

    Dobrý den,
    jak je možné řešit velikost? Je nutné zadat konkrétní velikost nebo je možné se potom, při rozdávání vyzkoušet a vybrat si? Máme zájem o 2 mikiny. Díky JB

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top