Jídlo ze školní jídelny 30. a 31. 10.

Foodblog je zpět!

Vracíme se po prázdninách! Po kulturně nabitém víkendu se opět dostávám k foodblogu jen abych zjistil, že se jedná o 300. článek na blogu!

Teď k jídlu. Koho by napadlo, že koprovka s bramborem bude ve skutečnosti vcelku dobrá? Očekával jsem tak málo, že mi při pohledu na talíř začala hrát ikonická píseň I don't wanna miss a thing od Aerosmiths. Přesto jsem po několika soustech uznal, že to zas není úplně tak hrozné. Vlastně docela dobré. Koprová omáčka byla jako olej do stroje polosuchých neslaných brambor a vejce byla naprosto úžasnou a plně schválitelnou náhražkou masa. Hodnocení je tedy velmi pozitivní. Co se týče pátku, nejsem si jist, jak se k celému jídlu stavím. Zasytilo mě, mělo to promyšlenou recepturu, brambory byly tentokrát nadprůměrné a v lecčems dokonce skvělé, přesto jsem celkově nebyl nijak nadšen. 

Za tenhle týden je to tedy všechno, příští týden bude poněkud rušnější, tak doufám, že se dostanu k ještě něčemu.

Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top