Truhlafest – 20 let spolu Doporučený

Někdo si řekne, že školou pořádaný -fest nemůže být nic zajímavého. Ale bude, to hlavně protože se sejdou všichni učitelé, absolventi, ale i současní žáci. Ano, je to tak. Právě na akci pro absolventy budou i všichni současní studenti vítáni! Budeme si tak moci užít přátelské atmosféry a zjistit, kdo nenáviděné školní prostory obýval před námi, kdo to kam dotáhl nebo to, kdo v jaké kapele hraje, protože právě kapely složené převážně z absolventů nás budou celým večerem provázet. Kromě toho uvidíme i maturitní videa většiny ročníků. A kdo máte ještě nějaké doma, neváhejte a hned ho pošlete paní ředitelce. Uzavírka je už 10.9.

Vyražte všichni co můžete v sobotu 4.10.2014 v 15:00 do Domu Barikádníků, vezměte své spolužáky a za symbolických 100,- si užijeme spoustu rozptýlení a zábavný večer.

 

Na facebooku najdete událost na této adrese: https://www.facebook.com/events/669995036400665/?ref=ts&fref=ts. Nebojte se pozvat své přátele ze školních kruhů, ale hlavně všichni přijďte!

Ohodnotit tuto položku
(3 hlasů)

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top