Módní policie 21.3.

Zdravím! Minulý týden se článek a obecně Módní policie setkaly s poměrně dosti negativní kritikou, nicméně i přesto jsem se rozhodl pokračovat. Tudíž i dnes vám přináším své postřehy.

Na tento čtvrtek a pátek jsem se mimořádně těšil, jelikož se oteplilo a tato skutečnost přinesla spoustu nových možností k pozorování. K mému potěšení jsem tento týden žádné katastrofy nezpozoroval, snad až na pár výjimek, mezi nimi i pravděpodobně nesmrtelná kombinace ponožek a dámských bot zvaných "baleríny". Slečny, to prostě nikdy nebude vypadat dobře. Další, co mi nejde na rozum, jsou kulichy, tzv. "beanies". Osobně proti nim nic nemám, ale když se teploty pohybují nad dvaceti stupni, nevidím důvod proč je nosit a místo toho bych doporučoval vytáhnout něco "vyletněného". Ale musím říci, že je to asi otázka osobního vkusu a pohodlí, takže mi nepřísluší to nějak hodnotit. 

Co se mi tento týden (především dnes a včera) líbilo, byly kraťasy, šaty či sukně, které slečny z naší školy oblékly, protože alespoň ty, které jsem měl možnost vidět, zvolily vhodné střihy, co jim sedly a slušely jim. Mými favority na slečnách jsou hlavně džínové kraťasy. Bavil jsem se s jednou mou kamarádkou a ta na pánech oceňuje především kraťasy akorát nad kolena, ať už plátěné nebo ustřižené ze starých džín. Takže kluci, toho se držte. 

Pro dnešek je to všechno. Doufám, že jsem dnes nikoho nepobouřil a přeji pěkný víkend.

Váš Módní policajt

Ohodnotit tuto položku
(1 Hlasovat)

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top