Módní policie 14.3. Doporučený

aneb venku je sice jaro, ale tyhle barvy opravdu ne.

Dnes vám poprvé přináším mé postřehy jako "módní policajt".

Prvním z nich jsou neforemná upatlaná trička s dlouhým rukávem, a co hůř, mnohdy i s příšerným vzorem nebo potiskem, která mají v oblibě především žáci nižších ročníků, kteří mají těchto pokladů ve skříních jistě desítky. Nejenže jsou totálně mimo současnou módu, ale navíc bych je označil za značně odpudivá. Dalším prohřeškem jsou rozšířené džíny do zvonu neboli "zvonáče", které jsou ve většině případů taktéž nepoužitelné, a když už někdo věří svému módnímu citu natolik, že se odváží si je obléct, celkový vzhled nakonec dorazí nějakou naprosto nevhodnou kombinací, například již zmiňovaným typem trička. 

Co jsem dnes naprosto nepochopil bylo, že opravdu velké množství žáků a studentů naší školy bude asi barvoslepých nebo nevím, ale takové barevné kreace se jen tak nevidí. Jako by byl nějaký obrovský problém oblečení alespoň trochu sladit. To mě přivádí k dalšímu zvláštnímu "exempláři", který pozoruji po většinu tohoto týdne, a to jistého studenta sexty a jeho řvavě žluté kalhoty. Tuto barvu uznávám jen v hořčicovém odstínu na svetru. A navíc poté, co jsem tohoto studenta spatřil s těmito kalhotami zkombinovanými s modrým svrchním dílem, trochu se mi zatočila hlava a nezbylo mi než zakroutit hlavou. 

Další, co ve mně budilo hrůzu, byla dlouhá maxi sukně hnědého odstínu, kterou měla na sobě mně neznámá studentka, kterou jsem míjel na chodbě. K sukni měla hnědé tričko s krátkých rukávem stejného odstínu, a budu zkrátka upřímný, tento model působil extrémně nelichotivě. 

To je pro dnešek vše, chystám další a další postřehy.

Váš Módní policajt

Ohodnotit tuto položku
(8 hlasů)

3 komentáře

  • Janek

    napsal(a) Janek

    neděle, 05 říjen 2014 21:15

    Ale nezavání to bulvárem, milá LadyMalande.. Zavání to BravoGIRL. Ale to je již můj názor, který se nemusí shodovat s tím Vaším. Na druhou stranu mne překvapuje, že se někdo nad tímto hloupým článkem může rozčilovat... Ano, i mně to připadá jako hovadina a výplod nezralého puberťáka, který neví, co se sebou, na druhou stranu mi lidé tohoto typu již řádku let nedokáží hnout žlučí. Zvykněte, si, LM, že lidská blbost je neomezená... Jakmile se s tím smíříte, budete mít o mnoho jednodušší život.

  • Módní Policie

    napsal(a) Módní Policie

    pátek, 21 březen 2014 14:43

    Zdravím a děkuji za připomínky. Co se týče vašeho komentáře, kladu si dotaz, má-li vůbec smysl pokračovat ve psaní. Ale měla by jste si uvědomit, že lidé články typu tohoto čtou poměrně rádi. A co se mého pravopisu týče, nezbývá mi než říct, že nikdo není dokonalý a že chybami se člověk učí. Nechci být nepříjemný, ale nejdřív i vy zpytujte svědomí a přiznejte si, že i Vy děláte chyby.

  • LadyMalande

    napsal(a) LadyMalande

    čtvrtek, 20 březen 2014 22:08

    Zdravím módní policii!
    Doufám, že jste se po napsání článku cítil lépe než dříve. Články tohoto typu neschvaluji. Nelíbí se mi, že na internetu kritizujete ostatní kvůli tomu, co nosí. Zavání to bulvárem. Jestli se vám to opravdu nelíbí, proč nezastavíte dotyčné na chodbě a neřeknete jim to do očí? Nemyslíte, že by jim vaše rychlá rada ohledně příštího výběru oblečení pomohla víc, než když je tu ,,drbete" za něco, co si třeba neuvědomovali? Jestli jste tak chytrý, zkuste do světa spíš šířit váš smysl pro barvy a výběr oblečení, protože dokud to neuděláte, budete tyto spolužáky na chodbách potkávat neustále. A neustále vás z nich budou bolet oči. A malá rada nakonec. Než článek zvěřejníte, bylo by dobré si ho po sobě pečlivě přečíst. Pak by se vám totiž nemohlo stát, že o co jste vy lepší v módě, o to jsou ostatní lepší v češtině. Těšilo mě a doufám, že se nad svým ,,policejním očkem" zamyslíte.

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

Více z této kategorie:

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top