My čtení podporujeme - Noc s Andersenem Doporučený

Myslíte si, že čtení by mělo být mezi dnešními teenagery mrtvou záležitostí? My společně s Čtení pomáhá (http://www.ctenipomaha.cz) rozhodně ne. Hlavně protože jsem narazili konečně na další smysluplný projekt, který chceme s blogem podpořit.

Společně se školou podporujeme projekt Studenti čtou a píší noviny, Vzdělání s hrdostí a dokonce i různé charitativní sbírky. Nyní jsme se rozhodli podílet na Noci s Andersenem (http://www.nocsandersenem.cz) - celorepublikovém projektu, který se koná v noci z 27. na 28. března.

Sice nejsme přímo místem, kde by se četlo a spalo, naštěstí máme Creative world (http://www.creativeworld.cz/cs/) a jeho multifunkční klubovnu. Zde pomůžeme připravit hororovou noc, která není pro malé děti, ale přesně pro nás. Těšit se můžete na čtení od profíka, který zatím nebyl zveřejněn, přespání s partou skvělých lidí a na nezapomenutelné zážitky. Pro někoho to může být i první opékání vuřtů (nebo chcete-li buřtů) v roce 2015. Ty navíc budou bio od českých farmářů. Pro některé příležitost, jak se seznámit s dalšími lidmi, kteří mají stejné zájmy.

Pozvěte své kamarády a pojďte do toho s námi! Srdečně vás zveme!

Už jste rozhodnutí, že jdete (jako my)? Hoďte zde registraci (https://docs.google.com/forms/d/1LRgC89_yih8BWZXrh1Swi_cRZTetr3xQRVMWpE3WaSo/viewform?c=0&w=1) a všechno vám přijde mailem.

Facebooková událost: https://www.facebook.com/events/835204383212943/

Ohodnotit tuto položku
(2 hlasů)

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top