Adam Sládek

Adam Sládek

Z projektu, který měl za úkol seznámit nové studenty naší školy s každodenními nástrahami naší školy, přinášíme pár desítek fotek, které pro nás nafotila Sára Schlitzová.

Někdo si řekne, že školou pořádaný -fest nemůže být nic zajímavého. Ale bude, to hlavně protože se sejdou všichni učitelé, absolventi, ale i současní žáci. Ano, je to tak. Právě na akci pro absolventy budou i všichni současní studenti vítáni! Budeme si tak moci užít přátelské atmosféry a zjistit, kdo nenáviděné školní prostory obýval před námi, kdo to kam dotáhl nebo to, kdo v jaké kapele hraje, protože právě kapely složené převážně z absolventů nás budou celým večerem provázet. Kromě toho uvidíme i maturitní videa většiny ročníků. A kdo máte ještě nějaké doma, neváhejte a hned ho pošlete paní ředitelce. Uzavírka je už 10.9.

Hra

Systém hry je vlastně úplně jednoduchý. Každá desetičlenná skupinka bude mít seznam úkolů, který budou muset během prvních školních dnů, konkrétně do středy 10.9.2014, splnit.

Mapy

Speciálně pro projekt Primatruhla připravila Karolína Koutenská a Karolína Puldová tyto mapy. Jsou nakresleny tak, aby vám, novým studentům, co nejvíce usnadnily orientaci ve škole. Nebojte se je stahovat! A pokud byste potřebovali tištěnou verzi, vždy budou k dispozici na informačním kiosku, stejně jako všechny další informace.

Jestli hořce nebo sladce, to vám asi neprozradím. Možná se o to pokusí Honza ve foodblogu, který bude určitě pokračovat. Budou pokračovat i všechny současné kategorie, ale přibydou i nové.

Dnes v Praze v Divadle Hybrenia proběhne TEDx Prague. Téma letošního TEDx je "pod povrchem". Většina z nás se této akce nemá možnost zúčastnit, proto přidávám odkaz, na kterém se lze dívat v přímém přenosu s tabletem nebo mobilem v ruce.

V neděli večer ve 21:52 mi přišla na facebook zpráva. Příjemná zpráva. Jinými slovy by se dalo říct, že přišla omluvenka ze školy. Autorem této zprávy totiž byla pí. uč. Dumbrovská, která sháněla pár lidí na pondělí. Bylo totiž nutné deinstalovat výstavu ARTROK v truhle. A není nic lepšího, než si takhle v pondělí odpočinout od školy.

Přináším jeden z naprosto výjimečných a dechberoucích talků. Bryan Stevenson mluví o identitě člověka a soudním systému Ameriky. Celý svůj bezchybný projev obohacuje zajímavými čísly a příhodami. A nezapomnělo se ani na citát Václava Havla. U mě patří rozhodně mezi 5 nejlepších TEDů, které jsem doposud viděl.

Brené Brown, výborná prezentátorka, ve svém projevu vyjadřuje, co zjistila na základě svých výzkumu o vztahy mezi lidmi. Sice je v některých částech talk nezáživný, ale i tak doporučuji, protože téma má rozhodně co nabídnout.

Jak jste se mohli dočíst v článku Honzy Mazla, naše redakce je k novým návrhům školního loga dosti skeptická.

Dnes jsme si, s velkou dávkou štěstí, všimli, že hlasovaní o novém školním logu z webu školy zmizelo. Ano, je tomu opravdu tak. Hlasování, pokud si dobře pamatuju, vypadalo nadějněji spíše pro barevné logo. Docela nás překvapuje, že na webu školy není ani zmínka o tom, co bude dál.

Nyní by nás, asi stejně jako vás, zajímalo, co se bude dít. Slibujeme, že zkusíme k „záhadnému zmizení“ zjistit víc. Co si o školním logu, hlasování a vůbec celé akci myslíte vy?

Aktualizace (10.6.2014): Díky rychlé reakci paní ředitelky už je všem jasné, že v současné době se pracuje na kvalitním grafickém zpracování vítězného návrhu.

Strana 6 z 14

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top