Adam Sládek

Adam Sládek

Hlasování o podobě školní mikiny s přehledem vyhrála levá varianta!

Právě bylo ve spolupráci se Schools United spuštěno hlasování o nejlepší podobu naší jedinečné školní mikiny na adrese http://acoty.formees.com/f/hlasovani-2/.

Aktuální informace a hlasování zde: http://www.truhlablog.mzf.cz/index.php?option=com_k2&view=item&id=343:hlasujme-pro-nejlepsi-z-nejlepsich&Itemid=115

Všichni známe trička, které na konci každého školního roku hrstka z nás dostane. Ať už je na ně názor jakýkoliv, my přicházíme s něčím mimořádným, s něčím, za co se nebude stydět žádný z nás, studentů.

Nedávno mi od naší divadelní agentky přišel mail. Dorazila nová nabídka představení. S radostí ji prezentuji i vám, abyste měli příští rok o důvod víc se k nám přidat.

Je brzké ráno, zvoní budík na mém plně nabitém mobilu. Vstávám, na mobilu zapínám wi-fi přijímač, abych se připojil k celoročně běžícímu wi-fi routeru. Venku je ještě tma narušována pouličním osvětlením a nezbývá, než si rozsvítit. V tu chvíli se hlásí mobil, protože se právě stáhly maily a novinky z chlazených serverů poskytovatelů. V kuchyni dám ohřívat vodu na čaj, otevřu lednici, která mě bouchne do očí ostrým osvětlením. Sním dlouho chlazené jídlo a použité nádobí ukládám do myčky nádobí, kterou pustím, abych měl vše v poloprázdné myčce na večeři čisté. Po vyčištění zubů elektrickým kartáčkem si pustím hudbu do sluchátek pro zpříjemnění rána a zamykám být s aktivovaným bezpečnostním alarmem.

Z oslav 20 let znovuzaložení našeho gymnázia přináší Truhlablog fotky od našich skvělých fotografů. Čtveřici fotografů tvořili Lucka Nepovímová, Viki Jahodová, Julča Vaculínová a Jirka Brabec. Reportáž je k přečtení taktéž zde na blogu.

V úterý 30. 9. jsme se s paní učitelkou Pěknou a panem učitelem Mudrou byli podívat památníku Karla Čapka.

Jako vždy přinášíme s blogem ty nejčerstvější informace. Dnes byl zveřejněn program akce a proto ho s radostí sdílíme. Ještě jednou všechny srdečně zveme, těšíme se na ty, kteří už mají událost nesmazatelně zapsanou ve svém diáři. Doufáme, že dorazíte podpořit kapely a nezapomenete o akci říct svým (bývalým) spolužákům. Facebooková událost s dalšími informacemi je zde https://www.facebook.com/events/669995036400665/, program je ke stažení pod článkem nebo k přečtení po kliknutí na obrázek.

Není tomu ani týden, co se mi do rukou dostaly lístky na první dvě představení vybrané Klubem mladého diváka. A že bylo z čeho vybírat. Představení Slapstick Sonata v La Fabrika, Malý princ ve Viole, EKG v Divadle Archa, Ohlušující pach bílé na Nové scéně nebo Poslední z Haussmanů v Divadle na Vinohradech.

Během tohoto týdne dorazila do redakce jedna netradiční zpráva. Byla to pozvánka.

Strana 5 z 14

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top