Předávání ocenění za RP - Zlatá Truhla 2014 Doporučený

Dne 17. 12. 2014 se v divadle Říše loutek již podruhé konalo předávání cen autorům oceněných ročníkových prací za školní rok 2013/2014.

V půl deváté začala prezentace a oceňování studentů nižšího gymnázia. Své práce odprezentovali Petr Budai, Barbora Šlesingrová, Martin Hampl. Klára Mašková, Josef Jindra, Petr Všetička, Eva Horalíková, Jana Sládková, Eda Jurášek, Eliška Moravcová, Marek Janda a Lenka Železová. Opět jsem jako student vyššího gymnázia neměla příležitost se této části zúčastnit, takže jsem bohužel dopolední program předávání neviděla.

Po nižším gymnáziu přišlo do divadla vyšší gymnázium, předávání začalo zhruba ve čtvrt na dvanáct. Přivítali nás moderátoři Barbora Kroftová a Michael Pivrnec, poté se slova ujala i paní ředitelka. Ocenění autoři své práce prezentovali v pořadí Adam Dejl, Ondřej Dvořák, Petra Kloudová, Tadeáš Němec, Jakub Peleška, Anastázie Rainischová, Barbora Strejčková, Josef Dobrovič, Matěj Tikal s Lukášem Koutským a Terezou Tanzerovou, Michal Souček a Klára Březovská spolu s Huyen Do Thank. Jako překvapení pořadatelé připravili i ocenění sexty B za organizaci a pomoc při školních projektech. Mezi oceněným byli též Josef Kučera, který nebyl přítomen a Dominik Hlaváček, který zajišťoval technickou stránku předávání, proto nemohl svou práci odprezentovat.

Všichni prezentující dostali poukázku v hodnotě 500 Kč na nákup knih, ovšem nejlepší prezentací ročníkové práce byla vyhodnocena práce Kláry Březovské a Huyen Do Thank, a to "Prase domácí - zabíjačka anatomie". Další dvě ocenění získali Michal Souček za práci o kryptozoologii a Barbora Strejčková za prezentaci práce o Al-Káidě.

Velké díky patří paní učitelce Pěkné a oběma septimám za organizaci celého programu a už nyní se těšíme na další ročník!

Ohodnotit tuto položku
(4 hlasů)

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top