Klubu mladého diváka je pro každého

Milovníci i nemilovníci divadla z vyššího gymplu, máme tady pro vás nabídku.

Tak jako každý rok budeme mít možnost se stát členem Klubu mladého diváka, se kterým budeme mít za 640 Kč šanci zhlédnout 6 představení během školního roku. Nyní všichni zběsile hledáme tlačítko zpět v našem prohlížeči, nebo zuřivě malíčkem šaháme po klávese backspace, která nás vrátí zpátky ze světa nabídek do světa článků. Proto vám to zkusím níže popsat tak, jak to učitelé nemají ve zvyku.

Chcete-li se cítit jako intelektuál a zároveň trávit večer s kámošema, tak je tohle přesně pro vás. Vždyť divadlo nemusí být jen o tom, že horko těžko stihnete začátek představení a pak zase běžíte domů, abyste zapli stahování dalšího filmu. Dá se z toho naopak udělat celkem zajímavá záležitost. Stačí si opatřit slušivej večerní ohoz, napatlat na sebe trochu chemie a vyrazit do nočního města, vlastně divadla. Před začátkem divadla pokecat s přáteli z jiných ročníků, zlepšit známky vtíravým zdravením učitelů/učitelek, vyhlídnout si ten správný chlebíček na přestávku a jít si sednout. Představení v rámci KMD bývají skvělá. Výborně to vystihla Kája v tomto článku (http://www.truhlablog.mzf.cz/index.php?option=com_k2&view=item&id=212:klicovou-dirkou). O přestávce se dobře najíte a můžete dál s kámošema/kama vybírat. Tentokrát už ne chlebíček na další přestávku, která většinou nebývá, ale třeba nejlepší vyčerní model svých spoluškoláků opačného pohlaví. Pak dokoukáte dechberoucí podívanou a jde se. Domů z divadla zamíří asi málokdo, protože právě po skončení představení je ideální čas, kdy poznat vámi vybraného/ou spoluškoláka/spoluškolačku s nejlepším večerním modelem blíže doprobrat rozebrané téma u šálku čaje.

Tohle všechno se s Klubem mladého diváka dá opakovat 6x za rok, kdy si pokaždé můžete vybrat jedno z tří představení. Nabídky představení, ze kterých si můžete vybrat, vám bude vždy pí. uč. Dvořáková házet do mailu, na který jí jen odpovíte a tím potvrdíte svou účast na daném představení v určitém termínu. Paní učitelka Dvořáková je vybírá tak mazaně, že jsou vždy večer ve všední den a zároveň je možnost si vybrat z nejrůznějších divadel a i žánrů. Vy jen vyplníte přihlášku, kterou je možné už teď si vyzvednout v kabinetě AJ u pí. uč. Dvořákové. Když budete nedočkaví a stáhnete si ji zde na blogu (jako přílohu pod článkem), tak při cestě do kabinetu už rovnou vemte těch 640 Kč, ať tam nemusíte dvakrát, protože bez předání téhle férové částky vám nebude přihláška přijata. Přihlášku (jak vytištěnou z blogu, tak vyzvednutou v kabinetě) s penězi je nutno předat pí. uč. Dvořákové nejpozději do 16.6.2014.

Zatím se domluvte ve třídě, ať si tyhle večery užijete spolu. Já se s Kájou za vámi určitě ještě zastavím s přihláškami, ať nemusíte letět do 4. patra. Tak neváhejte to roztroubit, ať můžeme společně navštívit Národní divadlo, Rokoko nebo Činoherní klub.

Stáhnout přílohy:
Ohodnotit tuto položku
(3 hlasů)

Zanechat komentář

Ujistěte se, že zadáte požadované informace, tam kde je vyznačeno (*). Kód HTML není povolen.

Více z této kategorie:

Kontakt

Máte dotaz, stížnost, nabídku nebo nám chcete jen napsat svůj názor? Nyní máte možnost. Pište přímo šéfredaktorovi na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na facebookovou stránku www.facebook.com/ttruhlablog.

Login

Vyhledávání

Go to top